pátek 6. června 2014

Bubnování ve školce

Ve středu odpoledne měly holky další akci se školkou: v zámeckém parku si mohly osahat různé rytmické nástroje ze všech koutů světa, od bubnů až po tibetské mísy.



Marušku bubnování moc bavilo, už dřív jsem si všimla, že má docela smysl pro rytmus a hlavně obecně písničky a hudba ji baví. Bětuška se rozhodla. že tam s nikým nebude mluvit, celou hodinu stráví přilepená na mamince, bubnovat nebude, odpovídat na otázky taky ne a vůbec, že jí všichni mají vlézt na záda.


Nakonec se nechala přemluvit k jakémus-takémus bušení do bubnu, když mohla bušit společně s nejlepší kamarádkou Johankou a úžasnou a oblíbenou tetou Janou.


Já si mezitím kojila Malenky, vdechovala letní vzduch a vůni stromů z parku a vůbec jsem si připadala trochu jako na táboře mezi indiány, nebo kdysi při bubnování pod širým nebem s mými kamarády hudebníky v Anglii. Dobře mi bylo. A nakonec si to užila i Bětuška, ale až po skončení programu - to se s Johankou osmělily a nakonec lítaly po celém parku, bafaly na sebe a hrozně se tomu nasmály. Holt každému, co jeho jest!

Žádné komentáře:

Okomentovat