středa 16. května 2012

Dieta podle Ronji...

...čili jak zaručeně zhubnout.

Snídaně: Sněz cokoli. Ráno se to může, přes den to spálíš. Je-li koblížek nebo misku musli? Směle do nich! Oslaď si čaj a po cestě vylov z ledničky zbytek čokolády (ale jen malý, přeci jen držíš dietu!) Že ráno tělo potřebuje cukry prokázala už celá řada vědeckých studií, mysli na ty vědce s láskou, zatímco snídáš u počítače a kontroluješ poštu.


Svačina: jez po drobných kouscích cokoli, kolem čeho projdeš. Jablko, půl banánu, kus sýra, rajče. Hlavně se nezdržuj od práce. Normální svačina by ti zabrala aspoň 5 minut a ty bych ti v desetihodinovém překládacím maratonu chyběly!

Oběd: objednej pizzu. Není to dietní, ale nemusí se to vařit a přivezou ji až do domu. Protože držíš dietu, sněj jí jen půlku a běž si udělat kafe. Zatímco čekáš, než se kafe dovaří, sněz ještě jeden nebo dva plátky pizzy nastudeno. Jídlo snězené vestoje u linky se, jak známo, do kalorického příjmu nepočítá.

Ke kafi to chce něco sladkého...protože držíš dietu, pořádně si přečti, kolik má čokoládová tyčinka kalorií. Údaj na etiketě vynásob 0,45, je to malá tyčinka. Protože je to pořád hodně kalorií, rozřízni tyčinku pečlivě napůl, půlku sněz, druhou zabal zpátky.

Druhou půlku sněz, až půjdeš umýt ten hrnek od kafe.

Večer si běž zaběhat. V dietě ti to nijak nepomůže, protože vydržíš jen chvíli, ale po celodenním sezení u počítače ti to udělá dobře. Večeři si nedělej, jedla jsi celý den, takže nemůžeš mít hlad. A kdyby něco, pořád ještě je tam ta pizza...

Aneb - jak poznáte, že už je opravdu čas držet dietu?


1. Mažete si máslo i na Paralen.
2.Když děláte sed-leh, většina vašeho těla se vůbec neodlepí od podlahy.
3. Vaše fotka na občance má pokračování na druhé straně.
4. Před usednutím na plastovou židli se důkladně zamyslíte.
5. Dveře vaší ledničky se hýbou častěji než vy.
6. Na výletě v ZOO vám sloni hází oříšky. 



Žádné komentáře:

Okomentovat