sobota 10. května 2014

Prokrastinátoři ve 38. týdnu...

...lepí prasklý nafukovací kojící polštář pro dvojčata (před dvěma měsíci ho vytáhli ze skříně, před měsícem zkontrolovali, zjistili, že je pořád prasklý, dnes už se to pokouší slepit a zjišťují, že to nejde)...

...dobalují tašku do porodnice...

...kompletují kočárek...

...montují velké postele pro stávající děti, aby se malé postele uvolnily pro nově příchozí...

...slevují z asi deseti dalších věcí, které měly být původně hotové, než se vyrazí...

...děkují Bohu, že to dotáhli do 38. týdne a nerodili například ve 35. (což je statistický průměr pro porod dvojčat), protože by mimina museli patrně dočasně uskladnit ve stodole.

Na jejich obranu lze říct jen to, že nastávající matka bojuje s nadbytkem tělesné hmotnosti a úbytkem šedé kůry mozkové a nastávající otec řešil ve všech volných chvílích projekty, geodety, katastry, finanční poradce, radonové zprávy a jiné problémy, takže se volných kapacit nedostávalo (a nedostává).

Každopádně zítra už nás chtějí mít pod dozorem v porodnici, takže pod tlakem okolností se dnes dotáhlo, co šlo, a zbytek prostě počká...až se příště ohlásíme, bude nás, s Boží pomocí, o dva úhledné povykující balíčky víc!

3 komentáře:

  1. Díky za Váš blog!
    - Člověk se zasměje - protože vtipné je vše ,pokud se to děje někomu jinému, že a když je to ještě podáno touto vtipně ironickou formou, nelze se nechechtat.
    - Člověk si uvědomí, že si v podstatě nemá na co stěžovat, protože má "jen" 2 děti a ještě s trapným rozdílem několika let od sebe.
    Máte můj obdiv a přeji Vám, úhledným povykujícím balíčkům, dcerkám i manželovi hodně štěstí a zdraví.
    A budu se těšit na další příhody :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  2. Vy čekáte další dvojčata? to je odvaha tedy...já bych to určitě nezvládl.

    OdpovědětVymazat